Jocuri ca League of Legends

Jocuri ca League of Legends

Salut. Daca iti place League of Legends este posibil sa iti placa si lista de jocuri pe care o sa le prezentam mai jos in aceasta postare. Asteptam desigur si sugestiile voastre.


1. Dota2
Nu credem ca acest joc are nevoie de prea multa prezentare, toti cei familiarizati cu jocurile de tip MOBA sigur au auzit de Dota2, jocul realizat de Valve Corporation si disponibil gratuit prin platforma Steam.
Dota 2 este urmasul modului de joc numit Defense of the Ancients ce se putea juca in renumitul joc Warcraft III realizat de Blizzard Entertainment.
Dota2 video
2. STRIFE
STRIFE este un MOBA nou lansat ce se ditringe de celelalte printr-un gameplay ce pune accentul pe viteza dar si cu optiuni precum Pets si Crafting. Astfel jucatorii isi pot creea noi item-uri si pot avea mici camarazi(pets) pe campul de lupta.
STRIFE este recomandat mai mult jucatorilor de tip casual doritori de actiunea rapida.
Strife video:
3. SMITE
SMITE este unul din cele mai cunoscute jocuri gratuit din genul MOBA. Spre deosebire de alte jocuri precum League of Legends sau Dota2, SMITE are cameră de tip 3rd person ce ofera jucatorilor senzatia ca sunt mult mai aproape de actiune, chiar in mijlocul confruntarii.
Ca in orice joc MOBA, modul principal de joc este confruntarea dintre 2 echipe a cate 5 jucatori ce se vor razboi, alturi de minioni, intr-o arena de mici dimenisuni.
In mod evident, jocul in echipa este crucial pentru cei ce vor sa castige lupta.
SMITE video:
4. Panzar
Panzar este deasemeni un joc gratuit de tip MOBA ce are precum SMITE, 3rd person camera (persoana a 3-a). Batalia din din acest joc este ceva mai haotica, arena aratand mai degraba precum un camp de razboi deshis. Panzar este realizat cu ajutorul CryEngine 3, de aici si grafica foarte buna.
PANZAR video:
5. Heroes of Newerth - HoN
Precum si Dota2, Heroes of Newerth este inspirat de modul de joc Defense of the Ancients din Warcraft III. Initial a fost lansat in 2010 si apoi re-lansat gratuit in anul 2011. In data de 18 August 2014, HoN oferea jucatorilor un numar de 123 eroi diferiti gata de actiune, jocul fiind o alternativa pentru Dota2 si LoL.
Heroes of Newerth video:
6. Infinite Crisis
Infinite Crisis este un MOBA ceva mai diferit decat LoL, si asta pentru ca tema jocului este oferita de lumea DC Comics Universe alcatuita de eroi precum Batman, Superman, Green Lantern, Cyborg, Flash si altii.
Infinite Crisis video:
7. Prime World
Prime World este un MOBA (cu elemente RPG) putin mai diferit si asta pentru ca jocatorii sunt pusi de la inceput sa aleaga definitiv una din cele 2 natiuni: Dokht Imperium si Keepers of Adornia. Cele doua tabere sunt in razboi pentru o resura foarte valoaroasa numita Prime.
Jocul este disponibil si pe Steam.
Prime World video:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu