Moduri World of Tanks - WOT mods

WOT mods
Cu toții știm de jocul World of Tanks și nu puțini dintre noi sunt jucători. Deși nu s-ar spune, World of Tanks suportă un număr de moduri ce pot face jocul mai interesant mai ales pentru jucătorii înrăiți ce vor o performanță cât mai bună.

Moduri World of Tanks - WOT mods

Vom alcătui mai joc o listă cu unele dintre cele mai importante moduri dar așteptăm cu interes și propunerile voastre :)

1). MeltyMap'sMathModMeltyMap'sMathMod
MeltyMap'sMathModMeltyMap'sMathModMeltyMap'sMathMod
Acest mod este mai degrabă un pack ce aduce un număr de modificări utile pentru minimap, zoom, distanțe si statistici tancuri de pe hartă etc.
Download acest mod
Instalare: Copiați din arhiva modului folderele gui și scripts în folderul 0.8.9 sau versiunea pe care o aveți la momentul instalării (în momentul postării acestui articol versiunea curentă era 0.8.9).
Atenție: Unele moduri folosesc fișiere în comun și astfel există riscul de conflict/rescriere ce poate dăuna jocului. Vă recomandăm să folosiți pentru început doar un singur mod, cum este acest MeltyMap'sMathMod de exemplu și abia apoi să adăugați alte moduri dacă mai doriți.


2). J1mB0's Crosshair Mod

J1mB0's Crosshair Mod screenshot 1J1mB0's Crosshair Mod screenshot 2J1mB0's Crosshair Mod screenshot 3J1mB0's Crosshair Mod screenshot 4
Crosshair este acea reprezentare grafică a țintei (Reticul) iar acest mod vine cu unele înbunătățiri față de varianta originală a jocului. Este un mod ce te ajută să țintești și implicit să provoci cât mai multe daune inamicilor.
Download acest mod3). Aslain's XVM Mod

Aslain's XVM Mod image 1Aslain's XVM Mod image 2Aslain's XVM Mod image 3Aslain's XVM Mod image 4
Acest mod oferă un număr de informații utile despre ceilalți jucători precum daunele suferite per lovitură, viața, numărul de lupte, raportul de victorii/înfrâgeri și altele. Informația înseamnă putere iar o cunoștere mai bună a inamicului ofera clar o șansă în plus la victorie.
Download acest mod4). Gnomefather's HRGS - Historical Realism Gun Sounds


Un mod ce aduce o mulțime de sunete despre care autorul spune că sunt mai aproape de cele produse de tancurile reale decât cele originale din joc.
Download acest mod5). Locastan's Enhanced HD MiniMaps + config

Locastan's Enhanced HD MiniMaps + config
Locastan's Enhanced HD MiniMaps

Un mod ce aduce un minimap HD cu rezoluția de 900x900px atunci când apăsați tasta Ctrl.
Downlaod acest mod

Asteptăm propunerile voastre :)

Un comentariu:

  1. E un NFS al tancurilor...un joc stupid ...dupa ultimul ,,update" e varza

    RăspundețiȘtergere