Despre GTA 5

Ştiri despre GTA 5
Noi informaţii şi poze despre jocul Grand Theft Auto V ce ar trebuie să apară prin luna aprilie sau mai 2013. GTA V va avea 3 personaje principale cu care să jucaţi: Michael, Trevor şi Franklin.

Michael este un fost mare jefuitor de bănci în vârstă de 40 de ani ce acum se află in programul de protecţie a martorilor. Îşi urăşte nevasta ce îi cheltuie toţi banii şi nu se înţelege prea bine cu cei doi copii ai săi: Tracy şi Jimmy. Pentru că banii sunt din ce în ce mai puţini acesta este nevoit să se apuce iar de afaceri.

Trevor este un criminal de carieră, fost pilot în armată acum ajuns la aceeaşi vârstă cu Michael. Este consumator de droguri şi un tip foarte violent cu un comportament vulcanic şi distructiv. Fost partener de jafuri cu Michael.

Franklin este recuperator şi un tânăr ambiţios în jur de 20 de ani ce lucrează pentru un dealer de maşini armean ce vinde maşini unor oameni ce nu şi le permit iar Franklin este trimis să le recupereze. Se va întâlni cu Michael în timp ce îşi caută noi victime.


În GTA V puteţi juca cu fiecare dintre aceste 3 personaje ce au personalităţi şi abilităţi diferite. Atunci când, în timpul jocului, nu jucaţi cu ei aceştia îşi vor vedea fiecare de treburile lor iar de fiecare data când îi activaţi aceştia poate fi găsiţi în ipostaze diferite.
Schimbul între personaje se face printr-un QuickMenu ce schimbă camera între cei trei într-un mod similar precum cel din Google Earth.

Un noul trailer GTA 5 a fost anunţat de RockstarGames pe data de 14 noembrie.
 

poze gta 5

poze gta 5

poze gta 5

poze gta 5


site oficial Grand Theft Auto V

Tu ce crezi, va fi acest GTA mai bun decât celelalte? Spune-ne mai jos părerea ta.

Update: Lansarea GTA 5 a fost amânată

Un comentariu: